نی‌ نی سایت

آشپزی خانگی آسان با مرغ: ۲۰ تجربه کاربردی از نی نی سایت

مرغ، یکی از محبوب‌ترین و پرکاربردترین مواد اولیه در آشپزی خانگی است. هم به سرعت آماده می‌شود و هم تنوع بالایی در طرز تهیه‌اش وجود دارد. در این پست، ۲۰ تجربه کاربردی از کاربران نی نی سایت را در مورد آشپزی آسان با مرغ جمع‌آوری کرده‌ایم تا شما هم بتوانید غذاهای خوشمزه و متنوعی با مرغ در خانه تهیه کنید.

این تجربیات شامل نکاتی در مورد مزه‌دار کردن مرغ، روش‌های پخت سریع، ایده‌های خلاقانه برای غذاهای جدید و حتی ترفندهایی برای جلوگیری از خشک شدن مرغ است. با ما همراه باشید:

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • 🌐

    مرغ زعفرانی ساده:

    مرغ را با پیاز، زعفران، نمک و فلفل مزه‌دار کنید و در روغن تفت دهید. سپس کمی آب اضافه کنید و بگذارید بپزد.
  • 🌐

    جوجه کباب تابه‌ای:

    تکه‌های مرغ را با پیاز رنده شده، ماست، آبلیمو، روغن زیتون و ادویه جوجه مزه‌دار کنید و در تابه سرخ کنید.
  • 🌐

    مرغ ترش شمالی:

    مرغ را با گردو، رب انار، پیاز داغ، سبزیجات معطر (مثل جعفری و گشنیز) و ادویه تفت دهید و بگذارید جا بیفتد.
  • 🌐

    خورش مرغ و آلو:

    مرغ را با پیاز داغ، آلو بخارا، رب گوجه فرنگی و ادویه بپزید.
  • 🌐

    کتلت مرغ:

    سینه مرغ چرخ‌کرده را با پیاز رنده شده، سیب زمینی آب‌پز رنده شده، تخم مرغ، آرد سوخاری و ادویه مخلوط کنید و در روغن سرخ کنید.
  • 🌐

    شنیسل مرغ:

    سینه مرغ را نازک برش دهید، در آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری بغلتانید و سرخ کنید.
  • 🌐

    مرغ شکم پر:

    مرغ را با مخلوطی از برنج، سبزیجات معطر، زرشک، گردو و آلو پر کنید و در فر یا روی گاز بپزید.
  • 🌐

    مرغ بریان:

    مرغ را با ادویه مخصوص بریان، روغن و آبلیمو مزه‌دار کنید و در فر یا روی آتش بپزید.
  • 🌐

    مرغ سوخاری خانگی:

    تکه‌های مرغ را در شیر، آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری ادویه دار بغلتانید و در روغن سرخ کنید.
  • 🌐

    خوراک مرغ و سبزیجات:

    تکه‌های مرغ را با انواع سبزیجات دلخواه (مثل فلفل دلمه‌ای، قارچ، هویج و نخود فرنگی) تفت دهید و با سس دلخواه سرو کنید.
  • 🌐

    مرغ با سس قارچ:

    مرغ را سرخ کنید و سپس با سس قارچ (تهیه شده از قارچ، خامه، سیر و کره) سرو کنید.
  • 🌐

    مرغ با سس انار:

    مرغ را سرخ کنید و سپس با سس انار (تهیه شده از رب انار، شکر، آب و ادویه) سرو کنید.
  • 🌐

    مرغ با سس پرتقال:

    مرغ را سرخ کنید و سپس با سس پرتقال (تهیه شده از آب پرتقال، شکر، سرکه و ادویه) سرو کنید.
  • 🌐

    پیراشکی مرغ:

    خمیر پیراشکی را با مواد میانی مرغ پخته و ریش ریش شده، پیاز داغ، قارچ و پنیر پر کنید و در فر یا روغن سرخ کنید.
  • 🌐

    لازانیا با مرغ:

    به جای گوشت چرخ کرده، از مرغ چرخ کرده در لازانیا استفاده کنید.
  • 🌐

    سالاد الویه با مرغ:

    به جای کالباس، از مرغ پخته و ریش ریش شده در سالاد الویه استفاده کنید.
  • 🌐

    ته چین مرغ:

    مرغ را با برنج زعفرانی و ماست مخلوط کنید و در فر بپزید.
  • 🌐

    دلمه برگ مو با مرغ:

    به جای گوشت چرخ کرده، از مرغ چرخ کرده در دلمه برگ مو استفاده کنید.
  • 🌐

    ماکارونی با مرغ:

    به جای گوشت چرخ کرده، از مرغ چرخ کرده در ماکارونی استفاده کنید.
  • 🌐

    ساندویچ مرغ:

    مرغ پخته و ریش ریش شده را با سس مایونز، خیارشور، گوجه فرنگی و کاهو در نان ساندویچی سرو کنید.

امیدواریم این ایده‌ها و تجربیات برای شما مفید باشند و بتوانید غذاهای متنوع و خوشمزه‌ای با مرغ در خانه تهیه کنید. نوش جان!

منتظر نظرات و تجربیات شما در مورد آشپزی با مرغ هستیم!






آشپزی خانگی آسان با مرغ: 20 ایده از نی نی سایت

آشپزی خانگی آسان با مرغ: 20 ایده از نی نی سایت

1. مرغ زعفرانی ساده و خوشمزه

یکی از پرطرفدارترین دستورها تو نی نی سایت، مرغ زعفرانیه. کافیه تکه‌های مرغ رو با پیاز، زعفران، نمک و فلفل مزه‌دار کنید و بعد سرخ یا آب‌پز کنید. بعضی‌ها یه کم آبلیمو هم اضافه می‌کنند. برای عطر بهتر، می تونید از کمی هل هم استفاده کنید. سرو با برنج یا نون، عالیه!حتما از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید. برای طعم دلچسب تر، کمی کره هم به مواد اضافه کنید. مرغ رو با حرارت ملایم بپزید تا کاملا مغز پخت بشه. موقع سرخ کردن مرغ، مراقب باشید که نسوزه.

2. جوجه کباب تابه ای سریع

اگر وقت ندارید، جوجه کباب تابه ای یه گزینه عالیه. تکه‌های مرغ رو با پیاز رنده شده، ماست، آبلیمو، روغن زیتون و ادویه جات مخلوط کنید و تو تابه سرخ کنید. ماست باعث میشه مرغ نرم تر بشه. بهتره مرغ رو چند ساعت قبل از پخت، مزه دار کنید. می تونید از فلفل دلمه ای هم برای طعم بهتر استفاده کنید. برای جلوگیری از خشک شدن مرغ، در تابه رو ببندید. حرارت تابه رو تنظیم کنید تا مرغ نسوزه. جوجه کباب تابه ای رو می تونید با گوجه و فلفل کبابی سرو کنید.

3. خورشت مرغ آلو

یه خورشت خوشمزه و ترش و شیرین که بچه ها هم دوست دارن. مرغ رو سرخ کنید و بعد با پیاز داغ، آلو بخارا، رب گوجه فرنگی و ادویه جات بپزید. مقدار آلو بخارا رو بسته به ذائقه خودتون کم و زیاد کنید. می تونید از شکر یا شیره خرما هم برای طعم شیرین تر استفاده کنید. اواخر پخت، کمی آبلیمو هم اضافه کنید. خورشت مرغ آلو رو با برنج سرو کنید. برای غلیظ شدن خورشت، می تونید کمی آرد ذرت در آب سرد حل کنید و به خورشت اضافه کنید. اضافه کردن کمی زعفران در اواخر پخت، عطر و طعم خورشت رو بهتر می کنه.

4. شنیسل مرغ ترد

تکه‌های سینه مرغ رو بکوبید تا نازک بشه، بعد تو آرد، تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری بغلتونید و سرخ کنید. خیلی سریع و آسونه!برای طعم بهتر، می تونید به آرد سوخاری ادویه اضافه کنید. قبل از سرخ کردن، شنیسل ها رو کمی تو یخچال بذارید تا آرد سوخاری بهش بچسبه. روغن باید کاملا داغ باشه تا شنیسل ها ترد بشن. شنیسل مرغ رو با سیب زمینی سرخ کرده و سس دلخواه سرو کنید. برای گرفتن روغن اضافی، بعد از سرخ کردن، شنیسل ها رو روی دستمال کاغذی بذارید. برای تردتر شدن شنیسل، می تونید از پودر سیر و پودر پیاز هم در آرد سوخاری استفاده کنید.

5. مرغ سوخاری خانگی (KFC)

تکه‌های مرغ رو تو یه محلول از شیر، تخم مرغ، نمک، فلفل و ادویه جات بخوابونید، بعد تو آرد و پودر سوخاری بغلتونید و سرخ کنید. راز KFC خونگی، ادویه هاشه!برای طعم KFC، از پودر سیر، پودر پیاز، آویشن، پاپریکا و فلفل قرمز استفاده کنید. مرغ رو حداقل 30 دقیقه تو محلول شیر و تخم مرغ بخوابونید. برای تردتر شدن مرغ، از آرد نشاسته ذرت هم استفاده کنید. مرغ رو با حرارت ملایم سرخ کنید تا کاملا بپزه. سرو با سیب زمینی سرخ کرده و سس مخصوص، طعم KFC رو تداعی می کنه. می تونید از تکه های کوچکتر مرغ استفاده کنید تا زودتر بپزه.

6. خوراک مرغ و سبزیجات

مرغ رو تفت بدید و بعد با سبزیجات دلخواه مثل فلفل دلمه ای، قارچ، هویج و نخود فرنگی بپزید. یه غذای سالم و مقویه!می تونید از هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید استفاده کنید. برای طعم بهتر، از ادویه های مختلف مثل آویشن و رزماری استفاده کنید. خوراک مرغ و سبزیجات رو می تونید با نون یا برنج سرو کنید. اضافه کردن کمی سس سویا، طعم آسیایی به خوراک میده. برای لعاب دار شدن خوراک، می تونید کمی آرد رو تفت بدید و به خوراک اضافه کنید. اگر از سبزیجات یخ زده استفاده می کنید، نیازی به تفت دادن نیست.

7. مرغ ترش شمالی

مرغ رو با گردو، رب انار، پیاز داغ و سبزیجات معطر مثل جعفری و گشنیز بپزید. یه طعم خاص و به یادماندنی!مقدار رب انار رو بسته به ذائقه خودتون کم و زیاد کنید. بهره‌گیری از سبزیجات تازه، عطر و طعم مرغ ترش رو بهتر می کنه. مرغ ترش رو با برنج کته سرو کنید. برای خوشرنگ شدن مرغ ترش، می تونید کمی زردچوبه هم اضافه کنید. اگر رب انارتون خیلی ترش بود، می تونید کمی شکر هم اضافه کنید. بهتره گردو رو قبل از استفاده، کمی تفت بدید تا طعم بهتری داشته باشه.

8. مرغ شکم پر

داخل مرغ رو با سبزیجات، برنج، زرشک و گردو پر کنید و تو فر یا قابلمه بپزید. یه غذای مجلسی و خوشمزه!برای پر کردن مرغ، می تونید از هر نوع موادی که دوست دارید استفاده کنید. قبل از پخت، مرغ رو با روغن و ادویه جات ماساژ بدید. برای جلوگیری از خشک شدن مرغ، می تونید تو فر یه کاسه آب بذارید. مرغ شکم پر رو با برنج و سالاد سرو کنید. برای خوشرنگ شدن مرغ، می تونید از زعفران دم کرده استفاده کنید. بهتره مرغ رو چند ساعت قبل از پخت، مزه دار کنید.

9. کتلت مرغ

مرغ چرخ کرده رو با سیب زمینی رنده شده، پیاز، تخم مرغ و ادویه جات مخلوط کنید و تو تابه سرخ کنید. یه شام سریع و راحت!برای طعم بهتر، می تونید از سبزیجات معطر مثل جعفری و گشنیز استفاده کنید. مواد کتلت رو خوب ورز بدید تا منسجم بشه. کتلت ها رو با حرارت ملایم سرخ کنید تا کاملا بپزه. کتلت مرغ رو با نون یا برنج سرو کنید. اضافه کردن کمی پودر سوخاری به مواد کتلت، باعث میشه کتلت ها تردتر بشن. برای جلوگیری از چسبیدن کتلت ها به تابه، از تابه نچسب استفاده کنید.

10. پاستا با سس مرغ

مرغ رو تفت بدید و با سس گوجه فرنگی، قارچ و فلفل دلمه ای بپزید و با پاستا مخلوط کنید. یه غذای خوشمزه و بین المللی!می تونید از هر نوع پاستایی که دوست دارید استفاده کنید. برای طعم بهتر، از پنیر پارمزان رنده شده استفاده کنید. پاستا رو بعد از پخت، آبکش نکنید. اضافه کردن کمی خامه به سس، طعم پاستا رو لذیذتر می کنه. برای تندتر شدن پاستا، می تونید از فلفل قرمز استفاده کنید. بهتره سس رو قبل از اضافه کردن پاستا، کمی غلیظ کنید.

11. رولت مرغ

سینه مرغ را پهن کرده، مواد میانی دلخواه (مثل اسفناج، قارچ، پنیر) را روی آن قرار داده و رول کنید. سپس در فر یا تابه بپزید. برای چسبیدن بهتر رول، از خلال دندان استفاده کنید. می‌توانید رولت را قبل از پخت، کمی سرخ کنید. برای طعم دهی بیشتر، از سس های مختلف استفاده کنید. رولت مرغ را به صورت سرد یا گرم سرو کنید. بهره‌گیری از ژامبون در مواد میانی طعم لذیذتری به رولت میدهد. برای جلوگیری از خشک شدن رولت در فر، روی آن را با فویل بپوشانید.

12. ساندویچ مرغ

مرغ پخته شده را ریش ریش کرده و با سس مایونز، سبزیجات خرد شده و ادویه مخلوط کنید. این مخلوط را بین نان ساندویچی قرار دهید. می‌توانید از نان های مختلف مانند نان باگت، نان تست یا نان همبرگر استفاده کنید. برای طعم بهتر، ساندویچ را گریل کنید. اضافه کردن خیارشور و گوجه فرنگی به ساندویچ، طعم آن را دلچسب تر می کند. می‌توانید از سس های مختلف مانند سس خردل یا سس فرانسوی استفاده کنید. برای رژیمی تر شدن ساندویچ، از سس مایونز کم چرب استفاده کنید. مرغ ریش ریش شده را می‌توانید با کمی آبلیمو و روغن زیتون مزه دار کنید.

13. تاکو مرغ

مرغ پخته شده را خرد کرده و با ادویه های مکزیکی تفت دهید. این مخلوط را داخل نان ترتیلا قرار داده و با سس و سبزیجات سرو کنید. می‌توانید از فلفل دلمه ای، پیاز و ذرت برای تهیه مواد تاکو استفاده کنید. برای طعم تندتر، از فلفل چیلی استفاده کنید. تاکو را با سس سالسا، گواکاموله و خامه ترش سرو کنید. می‌توانید از نان ترتیلای آماده یا خانگی استفاده کنید. برای گرم نگه داشتن تاکو، آن را در فویل بپیچید. اضافه کردن پنیر چدار رنده شده به تاکو، طعم آن را لذیذتر می کند.

14. سالاد مرغ

مرغ پخته شده را خرد کرده و با سبزیجات، میوه ها و سس دلخواه مخلوط کنید. یک وعده غذایی سبک و مغذی!می‌توانید از کاهو، خیار، گوجه فرنگی، هویج، ذرت و نخود فرنگی در سالاد استفاده کنید. برای طعم بهتر، از میوه هایی مانند سیب، انگور و پرتقال استفاده کنید. سالاد را با سس مایونز، سس فرانسوی یا سس رژیمی سرو کنید. می‌توانید از آجیل و دانه ها مانند گردو، بادام و تخمه آفتابگردان در سالاد استفاده کنید. اضافه کردن کمی آبلیمو به سالاد، طعم آن را تازه تر می کند. برای رژیمی تر شدن سالاد، از روغن زیتون به جای سس استفاده کنید.

15. قیمه بادمجان با مرغ

به جای گوشت از مرغ تکه ای استفاده کنید. مزه اش تقریبا همان مزه قیمه بادمجان معمولی است و بسیار خوشمزه خواهد شد. بهتر است تکه های مرغ را جداگانه سرخ کنید تا طعم بهتری بگیرد. از ادویه های قیمه مثل زردچوبه و دارچین استفاده کنید. اضافه کردن کمی زعفران طعم بهتری به خورشت شما می دهد. می‌توانید از بادمجان کبابی یا سرخ شده استفاده کنید. قیمه بادمجان با مرغ را با برنج سرو کنید. از رب گوجه با کیفیت برای خوش رنگ شدن خورشت استفاده کنید.

16. ته چین مرغ

مرغ پخته و ریش ریش شده را لابه لای برنج زعفرانی قرار دهید و ته چین را در فر یا روی گاز بپزید. می‌توانید از زرشک و خلال پسته برای تزئین ته چین استفاده کنید. برای طعم بهتر، به مواد ته چین ماست و تخم مرغ اضافه کنید. ته چین را با سالاد یا ترشی سرو کنید. برای جلوگیری از چسبیدن ته چین به قابلمه، از قابلمه نچسب استفاده کنید. می‌توانید ته چین را در قالب های تک نفره درست کنید. اضافه کردن زعفران فراوان به ته چین، عطر و طعم آن را بهتر می کند.

17. دلمه برگ مو با مرغ

مواد دلمه را با مرغ چرخ کرده تهیه کنید. طعم متفاوتی خواهد داشت. می‌توانید از سبزی های معطر مانند نعناع و ترخون در مواد دلمه استفاده کنید. برای طعم ترش تر، از آبلیمو یا رب انار در سس دلمه استفاده کنید. دلمه ها را با سس غلیظ و خوشمزه سرو کنید. می‌توانید از برنج نیم دانه برای تهیه دلمه استفاده کنید. دلمه ها را با حرارت ملایم بپزید تا کاملا نرم شوند. اضافه کردن کمی شکر به سس دلمه، طعم ملس به آن می دهد.

18. ماکارونی با مرغ

مرغ چرخ کرده یا تکه ای را به جای گوشت در ماکارونی استفاده کنید. می‌توانید از قارچ، فلفل دلمه ای و ذرت در ماکارونی استفاده کنید. برای طعم بهتر، از آویشن و پودر سیر در ماکارونی استفاده کنید. ماکارونی را با پنیر پیتزا سرو کنید. اضافه کردن کمی سس کچاپ به ماکارونی، طعم آن را دلچسب تر می کند. می‌توانید ماکارونی را در فر گریل کنید. برای جلوگیری از چسبیدن ماکارونی، آن را بعد از آبکش کردن با کمی روغن مخلوط کنید.

19. آش رشته با مرغ

مرغ پخته و ریش ریش شده را به آش رشته اضافه کنید. طعم جدیدی را تجربه کنید. می‌توانید از سبزی آش خشک یا تازه استفاده کنید. برای طعم بهتر، از نعناع داغ و پیاز داغ فراوان در آش استفاده کنید. آش رشته را با کشک و سیر داغ سرو کنید. اضافه کردن عدس و لوبیا به آش، آن را مغذی تر می کند. آش را با حرارت ملایم بپزید تا کاملا جا بیفتد. برای غلیظ تر شدن آش، می‌توانید کمی آرد را در آب حل کرده و به آش اضافه کنید.

20. پیتزا مرغ و قارچ خانگی

به راحتی با مرغ پخته شده ریش ریش، سس گوجه و پنیر پیتزا یک پیتزای خوشمزه درست کنید. می‌توانید خمیر پیتزا را خودتان درست کنید یا از خمیر آماده استفاده کنید. برای طعم بهتر، از آویشن و پودر سیر روی پیتزا استفاده کنید. پیتزا را با سس کچاپ یا سس باربیکیو سرو کنید. می‌توانید از فلفل دلمه ای، پیاز و ذرت در پیتزا استفاده کنید. پیتزا را در فر با حرارت مناسب بپزید تا پنیر آب شود و خمیر طلایی شود. برای جلوگیری از خشک شدن پیتزا، قبل از پخت روی آن را با روغن زیتون چرب کنید.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا